Problem

Re: Problem

Postautor: Karolina Kot » poniedziałek 19 sie 2024, 22:30

Proszę dodawać pliki pojedynczo, w takiej kolejności, w jakiej mają być dodane.
"Wiele zabytków przeszłości, co jeszcze wczoraj istniały, jutro zniknie bezpowrotnie. (...) Obowiązkiem żyjących jest zebrać te ułomki i okruchy najdroższych pamiątek przeszłości i w pamięci przyszłych pokoleń zapisać..."

Postautor: pasqudek » wtorek 20 sie 2024, 00:13

No to właśnie tak były dodane.
Dam przykład:
- pliki nazywają się od Foto01 do Foto10
- w takiej kolejności są dołączone (dodaj pliki)
- po zatwierdzeniu postu nazwy/pliki mieszają się; są w innej kolejności.

Zresztą w ostatnim wątku z Gliwic widać to bardzo dokładnie.
Jeśli chcesz wykorzystać moje zdjęcia: OK. Tylko proszę podać nazwę forum i nick.

Postautor: Karolina Kot » wtorek 20 sie 2024, 00:20

Trzeba je dodawać po jednym, ja tak właśnie robię.
Forum miało to spierdzielone od początku, od zawsze wstawiały się zdjęcia w przypadkowej kolejności, być może w zależności od rozmiaru i czasu załadowania się fotografii.
Nie potrafię tego naprawić, nie znam się i na dodatek nie mamy informatyka w szeregach (a przynajmniej nikogo, kto by się ujawnił jako informatyk).

Osobiście nawet nie potrafię ogarnąć ustawień pieca gazowego w moim mieszkaniu, a co dopiero zabierać mi się za podbrzusze takiego rozbudowanego Forum, jak nasze.
"Wiele zabytków przeszłości, co jeszcze wczoraj istniały, jutro zniknie bezpowrotnie. (...) Obowiązkiem żyjących jest zebrać te ułomki i okruchy najdroższych pamiątek przeszłości i w pamięci przyszłych pokoleń zapisać..."

Postautor: pasqudek » wtorek 20 sie 2024, 08:46

Przy okazji spróbuję.
Chociaż przy moim szczęściu wszystko jest możliwe
Jeśli chcesz wykorzystać moje zdjęcia: OK. Tylko proszę podać nazwę forum i nick.

phpbb 3.1 styles demo

Wróć do „Regulamin oraz dział techniczny Forum”